Hållbarhet · zero waste

Inspirerande zerowaste och eco bloggar och inlägg

Zero waste, hållbarhet och att handla och äta ekologiskt är inget nytt. Det finns många bra resurser på området och istället för att skriva samma sak som andra tänkte jag istället länka till dem!

Här kommer jag samla bloggar, artiklar och blogginlägg om zero waste, hållbarhet och ekologiska alternativ som jag själv gillar. Vartefter jag hittar fler kommer jag fylla på här.

Inlägg

Anna från bloggen Annas kemtvätt gjorde en intervju med bland annat Femina om grunderna att minska skräpet. Den är en bra början och bilderna inspirerar.

Kläder som inte används mer och som är för slita kan återvinnas, Annas kemtvätt har skrivit om några ställen som tar emot gamla kläder i Sverige.

Zerowaste Bloggar

  • Annas kämtvätt är gul värt bland de svenska bloggarna om zero waste. Rubriken matchar innehållet och hon har mycket bra att komma med.
  • Ekoenkelt har samlat en uppsjö med länkar till olika bloggar, har själv inte hunnit gå igenom men jag är säker du kan finna en del guldkorn.
  • Trash is for tossers – massa tips på hur man kan närma sig zero waste. Hon har även gjort ett Ted talk där hon pratar om varför hon börjat med livsstilen.

Ekobloggar

  • Naturligtsnygg är en svensk webbutik med ekologiska och naturliga skönhetsbrodukter. De har en massa recensioner på sina produkter och dessutom har de samlat en lista på flera olika bloggare. De flesta bloggar om hälsosam mat eller naturlig hudvård.
    • Är man fundersam vilken hudvårdsprodukt som är bäst har Hanna Sjöström många jämförelser och inlägg om favoriter. De är personliga åsikter och märkea som jämförs tror jag säljs på deras egen sida men är en bra början om man är novis som jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s